Se amesteca untul cu faina. Ciocolata se topeste in laptele caldut, impreuna cu cafeaua. Se adauga amestecul de unt cu faina, bucatele, pe rind, nu toata o data. Se amesteca in continuu. Se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se umple forme de souffle speciale, pe care le-am uns si tapetat cu faina. Se pun intr-o tava in care turnam printre ele, apa. Se lasa in cuptor la 200 de grade, circa 40 de minute. Trebuie avut grija ca sa completam cu apa, daca se evapora. Se lasa la racit, si se pureaza cu zahar.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii