Se amesteca untul cu faina. Ciocolata se topeste in laptele caldut, impreuna cu cafeaua. Se adauga amestecul de unt cu faina, bucatele, pe rind, nu toata o data. Se amesteca in continuu. Se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se umple forme de souffle speciale, pe care le-am uns si tapetat cu faina. Se pun intr-o tava in care turnam printre ele, apa. Se lasa in cuptor la 200 de grade, circa 40 de minute. Trebuie avut grija ca sa completam cu apa, daca se evapora. Se lasa la racit, si se pureaza cu zahar.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii