Se freaca spuma untul cu 200 g zahar, galbenusul, 20 g de cacao si rom. Se adauga biscuiti pisati, visinele, nucile si ciocolata. Compozitia se intinde pe o foaie de pergament presarata cu zahar si cacao si se ruleaza. Se tine la rece pana a doua zi.
Eu de obicei, dupa ce a stat la frigider, il tai in felii groase. apoi cu ajutorul formelor de prajiturele il tai in diferite forme. Copiii il vor adora.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?
Supa de pui cu taiteiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii