Se amesteca bine zaharul cu uleiul, apa minerala, amoniacul stins cu putin otet, esentele, zaharul vanilinat, sarea si apoi faina... pana se obtine o coca potrivita.
Se amesteca gemul cu nucile si se lasa deoparte. Se imparte coca in 4 bucati din care intinzi foi dreptungiulare. Pe fiecare foaie se pune umplutura se ruleaza si se aseazain tava unsa cu margarina.
Se dau ruladele la cuptor si se coc la foc potrivit timp de 35 de minute. Cand e gata, se lasa la racit, apoi se taie felii care sunt presarate cu zahar pudra.
POFTA BUNA!
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO prajitura fina si delicioasa care se topeste in gura.M-am inspirat dupa reteta Jamilei!
Prajitura Alba ca zapadaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii