Rulada de Post cu Gem Acrisor

Postat pe: 19-03-2010
(0)

Ingrediente

400 g faina
1 cescuta zahar pudra
3 cescute ulei
3 cescute apa minerala
1 lingurita amoniac
2 plicuri zahar vanilinat
esenta rom
un praf de sare
Umplutura:
1 borcan gem acrisor
300 g nuca macinata
zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se amesteca bine zaharul cu uleiul, apa minerala, amoniacul stins cu putin otet, esentele, zaharul vanilinat, sarea si apoi faina... pana se obtine o coca potrivita.

Se amesteca gemul cu nucile si se lasa deoparte. Se imparte coca in 4 bucati din care intinzi foi dreptungiulare. Pe fiecare foaie se pune umplutura se ruleaza si se aseazain tava unsa cu margarina.

Se dau ruladele la cuptor si se coc la foc potrivit timp de 35 de minute. Cand e gata, se lasa la racit, apoi se taie felii care sunt presarate cu zahar pudra.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de Post cu Gem Acrisor" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de Post cu Gem Acrisor