Rulada de napolitane cu biscuiti si crema de cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de napolitane cu biscuiti si crema de cocos

Ingrediente

  • Pentru foaie:
  • 2 foi de napolitane,300g biscuiti simpli macinati,100g zahar pudra,2linguri cacao,300-350 ml lapte fierbinte
  • Pentru crema:
  • 200g zahar pudra 1 pachet unt,100g nuca cocos
  • Glazura: 200g ciocolata menaj,1 lingura ulei

Mod de preparare

Preparare:Mai intai facem crema.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra,se adauga nuca de cocos,(eu am folosit nuca de cocos de culoare galbena)si se da la rece.

Preparare compozitie biscuiti: se amesteca biscuitii macinati cu zaharul,cacao,si laptele fierbinte ,pana se obtine o compozitie omogena.

Se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cat este cald peste o foaie de napolitana si se pune apoi jumatate din crema de cocos si se ruleaza cu grija.Se procedeaza la fel cu foaia, amestecul de biscuiti si crema de cocos ramasa.Se face glazura pe baie de abur si se toarna peste rulade apoi se da la frigider. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici