Rulada de napolitane cu biscuiti si crema de cocos

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Pentru foaie:
2 foi de napolitane,300g biscuiti simpli macinati,100g zahar pudra,2linguri cacao,300-350 ml lapte fierbinte
Pentru crema:
200g zahar pudra 1 pachet unt,100g nuca cocos
Glazura: 200g ciocolata menaj,1 lingura ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Preparare:Mai intai facem crema.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra,se adauga nuca de cocos,(eu am folosit nuca de cocos de culoare galbena)si se da la rece.

Preparare compozitie biscuiti: se amesteca biscuitii macinati cu zaharul,cacao,si laptele fierbinte ,pana se obtine o compozitie omogena.

Se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cat este cald peste o foaie de napolitana si se pune apoi jumatate din crema de cocos si se ruleaza cu grija.Se procedeaza la fel cu foaia, amestecul de biscuiti si crema de cocos ramasa.Se face glazura pe baie de abur si se toarna peste rulade apoi se da la frigider. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de napolitane cu biscuiti si crema de cocos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de napolitane cu biscuiti si crema de cocos