Preparare:Mai intai facem crema.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra,se adauga nuca de cocos,(eu am folosit nuca de cocos de culoare galbena)si se da la rece.
Preparare compozitie biscuiti: se amesteca biscuitii macinati cu zaharul,cacao,si laptele fierbinte ,pana se obtine o compozitie omogena.
Se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cat este cald peste o foaie de napolitana si se pune apoi jumatate din crema de cocos si se ruleaza cu grija.Se procedeaza la fel cu foaia, amestecul de biscuiti si crema de cocos ramasa.Se face glazura pe baie de abur si se toarna peste rulade apoi se da la frigider. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu