Ingrediente
● 500 gr biscuiti |
● 200 gr margaina (unt) |
● 2 linguri dulceata piersici |
● 2 linguri cacao |
● 2 albusuri |
● 150 gr zahar |
● Pentru crema : |
● 300 gr branza dulce (scoaca) |
● 100 gr zahar praf |
● 1 plic zahar vanilat |
● coaja rasa de la o jumatate lamaie |
● 2 galbenusuri |
● 2 linguri margarina (sau unt)(acesta este optional) |
Mod de preparare
Biscuitii ii macinam cu masina de tocat.
Cele 300 gr branza se amesteca cu 100 gr zahar praf, plicul de zahar vanilat, 2 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si 2 linguri margarina (sau unt).
La biscuitii macinati adaugam 2 linguri cacao, cele 2 albusuri batute spuma, 150 gr zahar, 2 linguri dulceata piersici (sau caise) si margarina topita. Se amesteca totul pana se omogenizeaza, daca e nevoie adaugam un pic de lapte pentru ca aluatul sa se poate intinde.
Pe folie alimentara intindem aluatul de biscuiti si peste el asezam umplutura de branza pe care il intindem uniform pe suprafata aluatului. Se ruleaza si se da pentru cateva ore la rece. Eu l-am lasat la rece o noapte intreaga.
Dupa ce a stat la rece rulada se feliaza si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada de Biscuiti cu Branza" nu uita sa ii faci un review.
Cele 300 gr branza se amesteca cu 100 gr zahar praf, plicul de zahar vanilat, 2 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si 2 linguri margarina (sau unt).
La biscuitii macinati adaugam 2 linguri cacao, cele 2 albusuri batute spuma, 150 gr zahar, 2 linguri dulceata piersici (sau caise) si margarina topita. Se amesteca totul pana se omogenizeaza, daca e nevoie adaugam un pic de lapte pentru ca aluatul sa se poate intinde.
Pe folie alimentara intindem aluatul de biscuiti si peste el asezam umplutura de branza pe care il intindem uniform pe suprafata aluatului. Se ruleaza si se da pentru cateva ore la rece. Eu l-am lasat la rece o noapte intreaga.
Dupa ce a stat la rece rulada se feliaza si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada de Biscuiti cu Branza" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 28.04.2009 21:24:11
Multumesc !