 
		
	Separa albusurile de galbenusuri, apoi bate albusurile spuma tare. Adauga tot zaharul dintr-o data si bate iar pana devine spumos-lucios-tare. 
 Pune galbenusurile pe rand (in timp ce mai bati_ iar la sfarsit, faina. 
 Coace acest blat la 180 grade celsius timp de 20 minute. 
 Cand e gata blatul, insiropeaza-l cu siropul de soc si apoi unge-l cu dulceata. 
 Cu o folie de plastic sau de aluminiu poti sa rulezi si sa o lasi la rece 2 ore. 
Oricum servita, e f buna! Merge cu un ceai cu lamaie si miere!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii