Separa albusurile de galbenusuri, apoi bate albusurile spuma tare. Adauga tot zaharul dintr-o data si bate iar pana devine spumos-lucios-tare.
Pune galbenusurile pe rand (in timp ce mai bati_ iar la sfarsit, faina.
Coace acest blat la 180 grade celsius timp de 20 minute.
Cand e gata blatul, insiropeaza-l cu siropul de soc si apoi unge-l cu dulceata.
Cu o folie de plastic sau de aluminiu poti sa rulezi si sa o lasi la rece 2 ore.
Oricum servita, e f buna! Merge cu un ceai cu lamaie si miere!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii