Blatul: ouale se mixeaza cu apa calda, se adauga zaharul si se amesteca pana devine o compozitie cremoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se adauga treptat amestecului de oua. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu 15-20 min. Blatul se rastoarna pe un prosop de bucatarie umed si tapetat cu zahar pudra si se ruleaza cu grija. Se lasa la racit pana se prepara crema.
Crema: gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Iaurtul se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste. Gelatina se dizolva pe bain marie sau la microunde cateva minute (sa nu fiarba) si se amesteca foarte bine cu iaurtul. Frisca se bate bine si se amesteca cu iaurtul.
Blatul se desface, se intinde un strat de crema si se pune pe toata suprafata i bucatele de piersica! Se ruleaza cu grija si se da la frigider pt 2 h, apoi ornati dupa preferinta si imaginatie.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii