Ingrediente
● Blat: |
● 4 oua |
● 2 linguri apa calda |
● 125 g faina |
● 125 g zahar |
● 2 linguri cacao |
● 1/2 lingurita praf de copt |
● Crema: |
● 500 g caise/piersici (crude sau din compot) |
● 250 g iaurt |
● 50 g zahar pudra |
● 100 ml frisca lichida |
● 10 g gelatina |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Blatul: ouale se mixeaza cu apa calda, se adauga zaharul si se amesteca pana devine o compozitie cremoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se adauga treptat amestecului de oua. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu 15-20 min. Blatul se rastoarna pe un prosop de bucatarie umed si tapetat cu zahar pudra si se ruleaza cu grija. Se lasa la racit pana se prepara crema.
Crema: gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Iaurtul se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste. Gelatina se dizolva pe bain marie sau la microunde cateva minute (sa nu fiarba) si se amesteca foarte bine cu iaurtul. Frisca se bate bine si se amesteca cu iaurtul.
Blatul se desface, se intinde un strat de crema si se pune pe toata suprafata i bucatele de piersica! Se ruleaza cu grija si se da la frigider pt 2 h, apoi ornati dupa preferinta si imaginatie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada cu Piersici/caise" nu uita sa ii faci un review.
Crema: gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Iaurtul se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste. Gelatina se dizolva pe bain marie sau la microunde cateva minute (sa nu fiarba) si se amesteca foarte bine cu iaurtul. Frisca se bate bine si se amesteca cu iaurtul.
Blatul se desface, se intinde un strat de crema si se pune pe toata suprafata i bucatele de piersica! Se ruleaza cu grija si se da la frigider pt 2 h, apoi ornati dupa preferinta si imaginatie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada cu Piersici/caise" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany