Rulada cu Gem de Caise

Postat pe: 30-04-2012
(0)

Ingrediente

5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri de faina
gem de caise
un praf de sare
zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un castron sau intr-un vas de mixer se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare dupa care se adauga pe rand cele 5 linguri de zahar apoi tot pe rand galbenusurile si se continua baterea pana se topeste zaharul.

Se adauga cate o lingura de faina amestecandu-se incet cu o lingura de lemn sau cu o paleta moale de silicon pana se incorporeaza toata. Se pune compozitia in tava de aragaz unsa si tapetata cu hartie de copt unsa si ea, si se da la cuptor la foc mediu pentru 15-20min (atentie sa nu se usuce caci nu se mai poate rula).

Se scoate si se rastoarna pe un servet usor umed, se taie marginile care sunt uscate, se unge cu gemul de caise si se ruleaza cu ajutorul servetului. Se lasa in servet sau se muta in folie alimentara pentru o ora dupa care se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.
Se taie felii de cca 1, 5cm si se pun pe platoul de servire. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu Gem de Caise" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu Gem de Caise