Rulada cu crema de vanilie

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

3 oua
3 linguri de faina
3 linguri de zahar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se tapeteaza tava cu hartie si se aprinde cuptorul la 200 celsius.
Se bat albusele spuma (cu mixerul) se adauga zaharul apoi galbenusele. Lasam mixerul la o parte si incorporam faina amestecand cu lingura usor de jos in sus. Daca vreti blatul de cacao inlocuiti o parte din faina cu cacao (eu am pus doua linguri de cacao si una de faina)

Se aseaza aluatul in tava, nivelam putin lu lingura si se da la cuptot. Eu am tredus imediat temperatura la 180 celsius. In zece minute este gata! Pregatim un servet de bucatarie umezit si stors bine, intoarcem tava deasupra si imediat rulam pandispanul cu servet cu tot. Dupa cateva minute se poate umple dupa fantezia voastra (nu trebiue neaparat sa se raceasca). De data asta eu am umplut rulada cu crema de vanilie si dulceata de visine !

*pentru o tava de dimensiuni normale (a mea este doar de 24/29) adaugati inca un ou (sau doua) si in acceeasi proportie zahar si faina
Este foarte buna la micul dejun mai ales umpluta cu gem, nutella.....etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu crema de vanilie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

maryy_leu
•  26.06.2009 22:35:10

crezi ca poti sa mi lasi id tau

maryy_leu
•  26.06.2009 21:22:16

cred ca este buna am sa o incerc si eu

alinaraluca2000
•  12.05.2009 10:34:07

Super, chiar super!!!!!!!!!!

oana1979
•  05.09.2008 01:05:22

o sa o incerc si eu ca tocmai mi a adus soacra mea din romania dulceata de visine :)))

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu crema de vanilie