Se tapeteaza tava cu hartie si se aprinde cuptorul la 200° celsius.
Se bat albusele spuma (cu mixerul) se adauga zaharul apoi galbenusele. Lasam mixerul la o parte si incorporam faina amestecand cu lingura usor de jos in sus. Daca vreti blatul de cacao inlocuiti o parte din faina cu cacao (eu am pus doua linguri de cacao si una de faina)
Se aseaza aluatul in tava, nivelam putin lu lingura si se da la cuptot. Eu am tredus imediat temperatura la 180° celsius. In zece minute este gata! Pregatim un servet de bucatarie umezit si stors bine, intoarcem tava deasupra si imediat rulam pandispanul cu servet cu tot. Dupa cateva minute se poate umple dupa fantezia voastra (nu trebiue neaparat sa se raceasca). De data asta eu am umplut rulada cu crema de vanilie si dulceata de visine !
*pentru o tava de dimensiuni normale (a mea este doar de 24/29) adaugati inca un ou (sau doua) si in acceeasi proportie zahar si faina
Este foarte buna la micul dejun mai ales umpluta cu gem, nutella.....etc.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii