Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaua. Adaugam si cele 3 linguri de crema de ciocolata, amestecand bine.
Impartim compozitia in 2 parti. Intindem bine fiecare jumatate pe cate o folie si dam la rece.
Frecam spuma untul cu zaharul pudra, adaugam nuca de cocos si vanilia. Intindem aceasta compozitie peste cea de biscuiti, apoi rulam cat mai bine cele 2 foi ajutandu-ne de folia de sub ele. Infasuram rulada in folie si introducem la rece pentru cateva ore.
O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii