Am pus faina pe masa de lucru formand un soi de fantana. Am adaugat zaharul, praful de copt, vanilia, oul si lichiorul in mijloc si am framantat bine. Am invelit aluatul intr-un prosop de bucatarie si l-am lasat sa se odihneasca pentru circa 15 minute.
Intre timp mi-am pregatit dulceturile si am aprins cuptorul la 180 de grade.
Am intins aluatul si am taiat cercuri cu o forma rotunda. Am pus in mijloc dulceata sau nutella si am inchis impaturind in doua fiecare cerc si apasand bine pe margini astfel incat umplutura sa nu poata iesi in timpul coacerii. Am pus ravilii pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt si am dat la cuptor 15-20 de minute.
I-am scos din cuptor, i-am pus pe o farfuie si i-am pudrat cu zahar praf deasupra.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii