Ravioli Dulci la Cuptor cu Licorice

Postat pe: 06-04-2014
(0)

Ingrediente

250 g de faina
80 g de zahar brun
1 ou
1/2 plic de parf de copt
1/2 pahar de lichior de licorice (daca nu va place puteti folosi lichior de lamaie, rom, tuica)
1 plic de zahar vanilat
dulceata sau nutella pentru umplut (eu am folosit diverse tipuri de dulceata: mure, afine, caise – important este sa fie consistenta)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Am pus faina pe masa de lucru formand un soi de fantana. Am adaugat zaharul, praful de copt, vanilia, oul si lichiorul in mijloc si am framantat bine. Am invelit aluatul intr-un prosop de bucatarie si l-am lasat sa se odihneasca pentru circa 15 minute.

Intre timp mi-am pregatit dulceturile si am aprins cuptorul la 180 de grade.

Am intins aluatul si am taiat cercuri cu o forma rotunda. Am pus in mijloc dulceata sau nutella si am inchis impaturind in doua fiecare cerc si apasand bine pe margini astfel incat umplutura sa nu poata iesi in timpul coacerii. Am pus ravilii pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt si am dat la cuptor 15-20 de minute.

I-am scos din cuptor, i-am pus pe o farfuie si i-am pudrat cu zahar praf deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ravioli Dulci la Cuptor cu Licorice" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ravioli Dulci la Cuptor cu Licorice