rafaelo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250g unt
  • -250g zahar pudra
  • -250g lapte praf
  • -250g nuca cocos
  • -esenta migdale
  • -nuci, alune sau migdale

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca untul cu zaharul pudra cu mixerul pana cand se topeste, se adauga apoi laptele praf si continuam sa mixam.Se adauga jumatate din nuca de cocos si esenta de migdale.Se tine la frigider cca.30min , dupa care se formeaza bilute in care se introduc alune,nuci sau migdale si se dau prin nuca de cocos.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate