Se pun gogoselele in bol, apoi inghetata (cantitate in functie de preferinte), apoi se pune frisca pe deasupra (e bine sa cumparati frisca la spray, tub sau daca nu puneti in punga si o ''insirati'' pe inghetata) apoi pe deasupra se pune siropul de ciocolata sau de caramel
Puteti pune desertul intr-un bol de sticla pe margini punand bucati subtiri de banana (puneti feliile inainte de a pune gogoselele) daca nu aveti sirop puteti rade 2-3 tablete de ciocolata cu ce aroma doriti!
Pofta Buna
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii