Pentru inceput batem spuma albusurile, impreuna cu zaharul si un praf de sare. Macinam migdalele si le adaugam in compozitia de albusuri impreuna cu faina si mierea.
Amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Luam apoi cate n pic din aceasta compozitie si punem intr o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul fiecarui fursec punem cate o migdala intreaga.
Dam la cuptor tava noastra aproximativ 30 de minute. Dupa primele 20 de minute verificam pricomigdalele, daca sunt rumene pe talpa atunci le scoatem. Sunt foarte gustoase si aromate. Pricomigdalele pot fi inlocuite cu nuci.
Sunt senzationale langa o cescuta de cafea ...duminica dupa-amiza. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa Aceasta prajiturica am facut-o combinand cam ce aveam prin frigider. Ciresele trebuiau consumate asa ca m-am...
Prajitura cu cirese si crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii