Pentru prepararea compozitiei se amesteca toate ingredientele: uleiul, zaharul, apa, faina, apoi gemul, nucile pisate, cacaoa, romul, sarea si praful de copt si bicarbonatul stins pana se face o compozitie omogena.
Se ung formele cu ulei se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in fiecare forma si deasupra se pun visine.
Aceasta compozitie se poate pune si intr-o tava, se pun visine deasupra iar dupa coacere se taie dupa dorinta.
Formele se introduc la cuptor timp de o jumatate de ora. Vom incerca prajiturelele cu o scobitoare, daca nu se lipeste nimic de scobitoare inseamna ca sunt gata.
Se servesc cu o lingurita de dulceata deasupra.
Recunosc că sun fan varză în orice variantă, crudă, călită, preparată, dulce sau acră;) A venit momentul să probez...
Varză călită în vas ZepterCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii