Prajitura `Turta Dulce`

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar ulei
  • 1 lingurita amoniac
  • 1cana de nuca pisata
  • 1/2 zahar
  • 1lingurita bicarbonat
  • 1/4l apa
  • faina cat pentru o compozitie de chec

Mod de preparare

Se arde jumatate din zahar si se stige cu apa clocotita apoi se adauga restul de zahar. Se pune faina, nucile, uleiul, bicarbonatul si praful de amoniu, eventual si mirodenii dupa gustul fiecaruia. Se amesteca totul si se da la cuptor. Cand este coapta se taie in romburi sau patrate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc