Curatam perele si le taiem mici ,le punem intr-o craticioara acoperim cu vin alb si adaugam o lingura miere, punem pe foc. Le fierbem pana se inmoaie.
Intre timp am pus ciocolata la topit (bagno marie) cu untul.
Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si amestecam cu ciocolata calda.
Dupa care punem in tava de chec o folie (daca folositi tava de silicon ,nu mai e nevoie)si asezati la inceput un strat subtire de ciocolata calduta ,un strat de biscuiti unul de pere.
Ultimul strat sa fie de ciocolata, puneti in frigider, iar cand se intareste serviti.
Placinta numita "la galette des rois" este o placinta foarte populara in Franta cu ocazia Epifaniei ce se...
Desert placinta cu ciocolata / Galette des roisInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii