Se maruntesc biscuitii si miezul de nuca (lasam bucati mai marisoare) si le framantam cu o lingura cu margarina topita. Intindem in strat uniform in forma circulara de tort cu inel detasabil, presam bine cu dosul uni linguri si infigem in blatul moale, cu grija pe marginea torului, rulourile de napolitana (eu le-am taiat in jumatati), una langa alta.
Se mixeaza frisca cu zaharul vanilat pana se intareste, adaugam lingura de iaurt si branzica dulce si mixam bine.
Se topeste la bain marie gelatina hidratata cu apa rece, se toarna in crema in fir subtire, mixam bine si apoi turnam peste blatul de biscuiti, presaram deasupra cerealele si le impingem usor cu o lingura in crema si se da la rece pana pregatim cealalta crema.
Mixam frisca cu zaharul vanilat pana se intareste, adaugam piureul de castane si pudra de roscove. Topim gelatina in 100 ml apa rece si apoi topim la bain marie si turnam in fir subtire in amestec. Turnam peste prima crema si deasupra presaram cu bobite de cereale. Se taie dupa cel putin 2 ore de stat la rece.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii