-se bat albusurile bine de tot
-se adauga zaharul si se bate in continuare cu mixerul pana se intareste bine de tot
-se pun fructele confiate
-se adauga faian si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn.
-se coace la foc moderat pana se desprinde putin blatul de tava si se inchide putin culoarea desupra. In tava punem hartie de copt.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc bine galbenusurile. Se pune pe abur compozitia,se adauga laptele si amestecam pana se ingroasa. Se da la racit. Apoi adaugam esenta de lamaie. Frecam bine untul si adaugam din comp. de oua in unt lingura cu lingura.
Glazura:
-se face o glazura la rece,alba sau cioco..ce doriti voi!
Asamblare:
-prima jumatate din blat 1 - 1/2 crema+blat 2 - 1/2 crema + a doua jumate din blat 1 + glazura
-puteti peste glazura sa aduagat frisca...eu nu pun frisca.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii