-se bat albusurile bine de tot
-se adauga zaharul si se bate in continuare cu mixerul pana se intareste bine de tot
-se pun fructele confiate
-se adauga faian si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn.
-se coace la foc moderat pana se desprinde putin blatul de tava si se inchide putin culoarea desupra. In tava punem hartie de copt.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc bine galbenusurile. Se pune pe abur compozitia,se adauga laptele si amestecam pana se ingroasa. Se da la racit. Apoi adaugam esenta de lamaie. Frecam bine untul si adaugam din comp. de oua in unt lingura cu lingura.
Glazura:
-se face o glazura la rece,alba sau cioco..ce doriti voi!
Asamblare:
-prima jumatate din blat 1 - 1/2 crema+blat 2 - 1/2 crema + a doua jumate din blat 1 + glazura
-puteti peste glazura sa aduagat frisca...eu nu pun frisca.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii