-se bat albusurile bine de tot
-se adauga zaharul si se bate in continuare cu mixerul pana se intareste bine de tot
-se pun fructele confiate
-se adauga faian si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn.
-se coace la foc moderat pana se desprinde putin blatul de tava si se inchide putin culoarea desupra. In tava punem hartie de copt.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc bine galbenusurile. Se pune pe abur compozitia,se adauga laptele si amestecam pana se ingroasa. Se da la racit. Apoi adaugam esenta de lamaie. Frecam bine untul si adaugam din comp. de oua in unt lingura cu lingura.
Glazura:
-se face o glazura la rece,alba sau cioco..ce doriti voi!
Asamblare:
-prima jumatate din blat 1 - 1/2 crema+blat 2 - 1/2 crema + a doua jumate din blat 1 + glazura
-puteti peste glazura sa aduagat frisca...eu nu pun frisca.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii