Amesteci faina cu margarina, drojdia dizolvata in lapte caldut, zaharul, galbenusurile si framanti un aluat potrivit de tare, din care se intind 4 foi .
Se coc pe tava unsa cu ulei prima foaie, asez rahatul taiat cubulete dat prin faina si asezi si a doua foaie.
Bati albusurile spuma tare cu zaharul si adaugi nuca macinata apoi torni compozitia peste a doua foaie.
Pui a treia foaie, intinzi gemul de piersici si inchei cu foaia numarul 4.
Se coace la foc potrivit 34-40 minute. Lasi la raciut dupa care glazurezi cu ciocolata topita cu unt.
Se presara bombonele colorate de decor.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii