Prajitura mozaic

Postat pe: 12-10-2016
(0)

Ingrediente

Foi
600 gr de faina,
250 gr de margarina,
100 gr de zahar,
4 galbenusuri,
cub mic de drojdie,
150 ml de lapte
Umplutura:
1 kg de rahat,
4 albusuri,
300 gr de nuca macinata,
200 gr de zahar,
1 borcan gem de piersici
Glazura:
150 gr ciocolata menaj,
50 gr de unt,
bombonele colorate de decor

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

35min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

20 portii

Amesteci faina cu margarina, drojdia dizolvata in lapte caldut, zaharul, galbenusurile si framanti un aluat potrivit de tare, din care se intind 4 foi .

Se coc pe tava unsa cu ulei prima foaie, asez rahatul taiat cubulete dat prin faina si asezi si a doua foaie.

Bati albusurile spuma tare cu zaharul si adaugi nuca macinata apoi torni compozitia peste a doua foaie.

Pui a treia foaie, intinzi gemul de piersici si inchei cu foaia numarul 4.
Se coace la foc potrivit 34-40 minute. Lasi la raciut dupa care glazurezi cu ciocolata topita cu unt.

Se presara bombonele colorate de decor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura mozaic" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura mozaic