Albusurile se bat bine cu un praf de sare si praful de copt pana cand sta bine spuma apoi se adauga treptat zaharul, batandu-se mai departe pana cand se topeste tot zaharul. Se adauga pe rand uleiul si apa sau laptele, apoi faina se pune in "ploaie" amestecand incet cu o lingura de lemn de jos in sus pentru a nu iesi aerul din albusuri.
Coca rezultata se pune intr-o tava unsa cu ulei pe o hartie de copt care se unge si ea si se coace pentru 35-40 minute incercandu-se si facand testul cu scobitoarea. Se lasa la racit.
Pentru crema se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devine o crema albicioasa si densa, apoi se adauga mascarpone se mai mixeaza 2-3 minute . Crema obtinuta se intinde peste blatul copt si se presara nuca de cocos deasupra.
Se da la rece sa se intareasca apoi se poate servi.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii