Fierbem budincile in 300 ml lapte cu cate 5 linguri zahar pana se ingroase, apoi se lasa la racit. Cand sunt racite adaugam in fiecare cate 125 g rama si mixam bine cu mixerul. Luam un biscuite si il ungem cu crema de capsuni, lipim un alt biscuite, apoi ungem un alt biscuite cu crema de cocos si tot asa alternam crema pe biscuiti si le lipim sa se formeze o rulada mai lunga.
Preparam glazura de ciocolata si o turnam deasupra ruladelor de biscuiti si lasam la rece pana se intareste (eu am folosit glazura de ciocolata de la DR Oetker). Taiem rulada pe diagonala, astfel vom obtine o felie in care va aparea ambele creme.
Pofta Buna!!!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii