Fierbem budincile in 300 ml lapte cu cate 5 linguri zahar pana se ingroase, apoi se lasa la racit. Cand sunt racite adaugam in fiecare cate 125 g rama si mixam bine cu mixerul. Luam un biscuite si il ungem cu crema de capsuni, lipim un alt biscuite, apoi ungem un alt biscuite cu crema de cocos si tot asa alternam crema pe biscuiti si le lipim sa se formeze o rulada mai lunga.
Preparam glazura de ciocolata si o turnam deasupra ruladelor de biscuiti si lasam la rece pana se intareste (eu am folosit glazura de ciocolata de la DR Oetker). Taiem rulada pe diagonala, astfel vom obtine o felie in care va aparea ambele creme.
Pofta Buna!!!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii