Se freaca untul cu zaharul praf, se adauga nuca, praful de copt, faina si albusurile batute spuma.
Compozitia se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.
Cand este pe jumatate coapta se pune glazura din:
4 galbenusuri frecate spuma cu 200 gr. zahar.
Se da din nou la cuptor, iar dupa racire se pune crema:
100 g. unt
100 g. zahar
100 g. nuca prajita si taiata marunt
2 ling. cacao
putin rom
POFTA BUNA !!!
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaPentru noi a fost demential, s-a terminat mult prea repede!
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verdeDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii