Prajitura inima cu branza si jeleu de visine

Postat pe: 11-02-2016
(0)

Ingrediente

200 g faina
75 g zahar
1 lg cacao
1/2 plic praf de copt
125 g unt
1 galbenus
400 g branza de vaci cremoasa
150 g zahar
2 plicuri zahar vanilat
1 ou
un borcan mic cu visine conservate
250 ml zeama de visine
1 plic jeleu rosu de la DrOetker

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Faina, zaharul, cacaoa si praful de copt se amesteca impreuna. Se adauga untul taiat bucatele si galbenusul. Se framanta pana obtinem un aluat omogen. Se infoliaza si se da la congelator pt. cca 10 minute.

Branza se amesteca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste, iar la final oul. Se omogenizeaza.

Se scoate aluatul si intr-o tava tapetata cu hartie de copt se da pe razatoarea cu gauri mari. Se niveleaza bine apoi se toarna crema de branza peste aluat. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 40-45 minute. Se lasa la rece in tava.

Se scurg visinele de zeama apoi le aranjam deasupra prajiturii acoperind toata suprafata. Jeleul se prepara conform instructiunilor de pe plic dupa care se toarna peste visinele de pe prajitura. Se da la frigider pana a doua zi. Se scoate din tava pe un platou, dupa care se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

Se serveste rece si alaturi de cei dragi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura inima cu branza si jeleu de visine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura inima cu branza si jeleu de visine