Faina, zaharul, cacaoa si praful de copt se amesteca impreuna. Se adauga untul taiat bucatele si galbenusul. Se framanta pana obtinem un aluat omogen. Se infoliaza si se da la congelator pt. cca 10 minute.
Branza se amesteca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste, iar la final oul. Se omogenizeaza.
Se scoate aluatul si intr-o tava tapetata cu hartie de copt se da pe razatoarea cu gauri mari. Se niveleaza bine apoi se toarna crema de branza peste aluat. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 40-45 minute. Se lasa la rece in tava.
Se scurg visinele de zeama apoi le aranjam deasupra prajiturii acoperind toata suprafata. Jeleul se prepara conform instructiunilor de pe plic dupa care se toarna peste visinele de pe prajitura. Se da la frigider pana a doua zi. Se scoate din tava pe un platou, dupa care se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
Se serveste rece si alaturi de cei dragi!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut la Merisor astfel de gogosi si, pentru ca salcamii ma imbiau cu parfumul lor, am zis sa incerc si eu sa fac aceste...
Desert gogosi cu flori de salcamMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii