Oul se freaca bine cu zaharul, se adauga faina, coaja rasa de la lamaie si apa, acestea se fierb pe bain-marie pana devin de consistenta unei budinci. In timp ce se raceste compozitia, se bate frisca cu mixerul si se taie fasii subtiri ciocolata (sau se rade).
Cand crema s-a racit se adauga ciocolata taiata si se incorporeaza frisca, amestecand usor.
Se inmoaie piscoturile in suc, se aseaza primul rand in forma dreptunghiulara si se pune un strat subtire de crema (aproximativ 1 cm). Peste crema se pun felii de subtiri de kiwi si iar un strat de 1cm de crema. Urmatorul pas este aranjarea urmatorului rand de piscoturi (inmuiate in suc) si punerea restului de crema, cu care se imbraca si marginile prajiturii.
La sfarsit se pudreaza cu cacaua, cernuta pe deasupra.
Prajitura se lasa la rece cateva ore, iar la servire aceasta se taie in bucati dreptunghiulare.
Este o prajitura foarte racoritoare si rapida.
Pofta buna! ! !
Cred ca a iesit cea mai gustoasa fasole batuta din cate am facut! Gatita sub presiune, toate vitaminele si tot gustul...
Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot ExpressPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii