Se freaca zaharul cu Coca Cola, cu bicarbonatul, uleiul, romul, mierea nucile si faina cernuta. Blatul se coace intr-o tava bine unsa. Se face proba cu scobitoarea si cand e gata copt, se asaza la racit pe un gratar.
Crema: se caramelizeaza zaharul, se adauga apa si nucile. Se lasa la racit si apoi se adauga margarina batuta spuma si cele 2 lingurite de Ness.
Glazura: se amesteca zaharul pudra cu cacao intr-un vas. Se fierbe apa cu margarina si se toarna in suvoi, repede, peste amestecul de zahar si cacao, amestecandu-se continuu
Se pune crema peste blat si peste crema, glazura peste care, se poate presara nuci prajite si macinate sau maruntite.
Se lasa prajitura la rece si a doua zi se taie in patrate sau romburi.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii