Se bat 5 oua cu un praf de sare.
Dupa ce batem bine ouale se pun 25 de linguri de zahar, 25 de linguri ulei si 25 de linguri apa minerala.
Dupa ce amestecam bine punem faina pana se face o compozitie mai groasa.
Dupa aceea se pune esenta vanilie sau rom, si un pliculet praf de copt stins in otet si se amesteca bine, dupa care se pune in cuptor
Se poate servi cu un pahar de lapte dulce; ).
Am vazut la Merisor zilele astea un aperitiv cu cascaval si ceva afumatura, aperitiv la care nu am rezistat... Ea a facut...
Melci cu cascaval cu afumaturaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii