Se bat 5 oua cu un praf de sare.
Dupa ce batem bine ouale se pun 25 de linguri de zahar, 25 de linguri ulei si 25 de linguri apa minerala.
Dupa ce amestecam bine punem faina pana se face o compozitie mai groasa.
Dupa aceea se pune esenta vanilie sau rom, si un pliculet praf de copt stins in otet si se amesteca bine, dupa care se pune in cuptor
Se poate servi cu un pahar de lapte dulce; ).
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraClătite aperitiv, delicioase, fie la o masă festivă, fie la serviciu, sau acasă. Și mai ales, ușor de preparat. Din...
Aperitiv clatite cu ciupercute si maionezaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii