Se bat 5 oua cu un praf de sare.
Dupa ce batem bine ouale se pun 25 de linguri de zahar, 25 de linguri ulei si 25 de linguri apa minerala.
Dupa ce amestecam bine punem faina pana se face o compozitie mai groasa.
Dupa aceea se pune esenta vanilie sau rom, si un pliculet praf de copt stins in otet si se amesteca bine, dupa care se pune in cuptor
Se poate servi cu un pahar de lapte dulce; ).
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii