Se pune apa cu uleiul intr-un castron se bat un pic cu mixerul, dupa care se adauga pe rand zaharul, coaja si sucul de portocala, faina cernuta, praful de copt, zahar vanilat si un pic de sare.
Se bat bine cu mixerul sa nu aibe cocoloase.
Dupa care se pune aluatul intr-o forma de 24 cm tapetata cu hartie de copt.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180 ° pentru 30 min.
Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra.
Delicioasa, pufoasa chiar si dupa cateva zile.
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii