Se face un blat simplu din ingredientele de mai sus si se coace intr-o tava dreptunghiulara de preferat cu margina detasabila. Dupa ce s-a racit blatul se insiropeaza cu zeama de la compot si se toarna deasupra crema obtinuta astfel: branza de vaci se mixeaza bine impreuna cu mierea de albine si coaja si zeama de la lamaie. Apoi adaugam gelatina (care am dizolvat-o in 100 ml apa la foc mic fara sa dea in fiert) si amestecam bine. Dupa ce s-a inchegat un pic adaugam si frisca batuta si o omogenizam.
Peste stratul de branza se aseaza murele si jumatatile de zarzare(decojite), imbracam fructele intr-un strat de Tort-Gelee pe care l-am preparat dupa instructiunile de pe plic ... numai ca in loc de apa am folosit sirop de visine.
Prajitura astfel montata se da la rece pentru cateva ore ... se portioneaza dupa bunul plac.
Pofta buna! !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii