Se poate si la cuptor obisnuit:
* praful de copt (cica e unul special ptr microunde... eu am facut la micro, dar am folosit praf de copt normal). Insa ar fi indicat cel special care e mai puternic, creste mai repede, in 5-10 min, nu ca cel obisnuit in 20-30 min (asa ziceau niste gospodine pe un forum italian).
Am amestecat tot in castron si apa/laptele e bine sa puneti cit sa va rezulte un aluat destul de "curgator".
Am copt in serii de cite 5 min, alte 5 min, apoi 3 min, alte 3 min combinat (grill+ microunde) si la sfirsit 2 min numai grill. Dar se putea si fara grill. Ideea e sa nu coaceti prea mult, caci iese putin buretos (eu cred ca am cam exagerat cu timpii, 13 min erau indeajuns pt aceasta cantitate.
Trebuie sa incercati mereu cu scobitoarea ca la pandispan si cind scobitoarea iese uscata e gata...
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii