Intr-o tava, asezam margarina taiata cubulete, iar peste 5 linguri de zahar. Deasupra, se presara biscuitii macinati si fructele taiate felii subtiri. Mai adaugam 5 linguri de ahar, zahar vanilat si scortisoara. Lasam totul la cuptor la foc mic pana cand se inmoaie fructele.
Preparam intre timp un blat: se bat spuma albusurile, punem 4 linguri de zahar, galbenusurile si cele 4 linguri de faina. Amestecul obtinut il turnam peste fructele coapte. Se da la cuptor inca aproximativ 10 minute, la foc mic, pana se coace blatul.
Cand e gata, se acopera prajitura cu un servet si se lasa cateva minute, dupa care se intoarce pe un platou. Se taie doar rece.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii