Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin o pasta si treptat se pune uleiul.
Adaugam treptat si laptele, la fel si faina amestecata cu praful de copt.
Intr-o tava, punem hartie de copt, intindem aluatul bine, il intepam cu furculita si dam la cuptor pentru 15 minute.
Intre timp, merele se curata de coaja si de samburi si se dau pe razatoarea mare.
Se pun la calit impreuna cu putina scortisoara si 2 linguri de zahar, se lasa pana cand scade zeama.
Albusurile se bat spuma cu cele 8 linguri de zahar, pentru circa 10 minute, pana cand se obtine o bezea.
Aluatul se scoate din cuptor, deasupra punem merele calite.
Punem si si spuma de albusuri deasupra si dam la cuptor pana cand devine auriu.
Se lasa sa se raceasca, dupa care se poate taia!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii