Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de 24 cm. si se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se curata merele de coaja si se taie cubulete dupa care se stropesc cu sucul de lamaie si se dau deoparte.
Intr-un castron se amesteca cu mixerul apa si uleiul pana fac o spuma dupa care se adauga zaharul faina si praful de copt cernute vanilia coaja de lamaie amestecand bine cu mixerul sa nu faca cocoloase.
Dupa care se pun merele si se incorporeaza bine in aluat.
Se pune in tava si se coace pentru 35 min se face testul cu scobitoare a. Se lasa un pic la racit in tava dupa care se pune pe un platou.
Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatDaca tot a fost astazi Inaltarea am zis sa pregatesc macar o pasca. Cred ca este cea mai buna pasca ce am mancat-o pana acum,...
Pasca cu branzaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii