Mai intai punem stafidele la inmuiat in rom.
Merele curatate le taiem in cubulete mici. Intr-o cratita punem 500 ml apa cu zaharul la fiert. Cand s-a topit zaharul adaugam merele pe care le lasam doar sa se inmoaie fara sa se zdrobeasca. Dizolvam cele 4 plicuri de budinca in cei 150 ml de apa ramasi si le adaugam peste mere, lasand sa mai fiarba cateva minute (2-3), amestecand continuu. Cand este gata adaugam stafidele, un praf de sare si scortisoara. Asezam un rand de biscuiti intr-un vas dreptunghiular , apoi un strat din crema de mere fierbinte .Asa procedam in continuare. In final trebuie sa avem 3 straturi de biscuiti si 3 de mere, ultimul fiind de mere. Se lasa sa se raceasca apoi o vom pune la frigider 2-3 ore,timp in care biscuitii se vor inmuia si vom putea taia prajitura.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii