Se pune zaharul peste mere si se lasa cca 1 ora sa se topeasca zaharul dupa care se adauga ouale, praful de copt, esenta de rom si bicarbonatul. Se amesteca, iar la final se adauga faina.
Dupa ce s-a omogenizat totul se pune intr-o tava unsa cu ulei sau unt si se lasa cca 30 min pana se innegreste deasupra. Daca aveti foaie cerata speciala pentru prajituri se poate pune si asa ceva pe fundul tavi (se curata la final mai usor tava).
Se scoate prajitura din cuptor si peste ea se toarna ciocolata fineti si se serveste rece.
Pofta buna!
P. S. Nucile le puteti pune in compozitie sau deasupra dupa ce se toarna compozitia in tava, in functie de preferinte.
Se servesc reci.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii