Se pune zaharul peste mere si se lasa cca 1 ora sa se topeasca zaharul dupa care se adauga ouale, praful de copt, esenta de rom si bicarbonatul. Se amesteca, iar la final se adauga faina.
Dupa ce s-a omogenizat totul se pune intr-o tava unsa cu ulei sau unt si se lasa cca 30 min pana se innegreste deasupra. Daca aveti foaie cerata speciala pentru prajituri se poate pune si asa ceva pe fundul tavi (se curata la final mai usor tava).
Se scoate prajitura din cuptor si peste ea se toarna ciocolata fineti si se serveste rece.
Pofta buna!
P. S. Nucile le puteti pune in compozitie sau deasupra dupa ce se toarna compozitia in tava, in functie de preferinte.
Se servesc reci.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii