Amesteci intr-un castron apa calduta cu uleiul, zaharul si sarea si dizolvi inauntru drojdia. dupa ce a dospit 10-15 min pui faina cat sa obtii un aluat care sa nu se lipeasca de degete(ca la paine, eu nu cantaresc niciodata faina, dar cred ca in jur de 500g). Lasi 15 min la dospit.
Intinzi prima foaie in tava, coci 5 min apoi pui merele calite si amestecate cu zahar si scortisoara, foaia a doua, intepi cu furculita si coci la foc potrivit vreo 40-45min.
Rece o poti pudra cu zahar+zahar vanilat.
Deasupra am pus putina glazura de lamaie.
Nu prea iubim ficateii, dar astfel preparati au fost un deliciu.A iesit o tarta minunata, foarte buna si calda si rece.V-o...
Tarta cu ficatei de puiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii