Se bat bine ouale cu zaharul, un varf de sare, vanilia si praful de budinca. Se adauga ricotta sau branza de vaci sfaramata, apoi grisul amestecat cu praful de copt. La sfarsit se adauga fructele taiate bucatele (cantitatea cat doriti), se amesteca cu grija si se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau captusita cu hartie de cuptor.
Eventual, puteti pune o parte de fructe in aluat si o parte deasupra, la sfarsit. Asa am facut a doua oara cand am facut prajitura. Am folosit o tava rotunda dar puteti folosi orice forma de tava. A doua oara am pus mai mult zahar deoarece ni s-a parut putin dulce... fiecare cu gustul lui.
Se coace la o temperatura medie (180-200 grade), cuptorul preancalzit... eventual testati cu scobitoarea.
Cand este rece presarati cu zahar pudra vanilat.
Aceasta prajitura am facut-o dupa reteta gasita in blogul lui Micul. Am schimbat cate ceva, asa cum am indicat la ingrediente.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii