Prajitura cu Gris

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu Gris

Ingrediente

  • 150-160 gr gris
  • 250 gr iaurt simplu
  • nuca de cocos
  • 1 praf de copt
  • rahat (puteti pune fructe sau stafide)
  • arome
  • pt sirop:
  • 4 linguri apa
  • 6 linguri zahar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se da la foc in tava de chec, excluzind cele pentru sirop.

Separat se face siropul din 4 linguri apa si 6 linguri zahar si se da intr-un clocot, se lasa si acesta sa se raceasca.

Cand s-a racit prajitura si siropul se toarna acesta din urma peste prajitura. Se da la rece.

Se serveste si cu frisca.

Se serveste cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate