Prajitura cu gem si cacao

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu gem si cacao

Ingrediente

  • 1/2l apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1si1/2 faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 4-5 linguri gem
  • 1 praf de copt,zahar vanilat

Mod de preparare

Amestecam cu mixerul intr-un vas:apa minerala,zaharul,uleiul,faina ,praful de copt .Omogenizam bine compozitia.

Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina,punem jumatate din aluat si il dam la cuptor cat sa se intareasca putin(15min).Dupa ce s-a copt partial aluatul intindem gemul uniform si aluatul ramas amestecat cu cacao si zahar vanilat apoi presaram nuca de cocos Dam la cuptor din nou pentru 30-35min.

Se poate portiona dupa inspiratia fiecaruia

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca