Se amesteca intr-un castron untul cu faina, pana se incorporeaza complet. Separat se bat ouale cu zaharul pana se inmoaie bine si se toarna peste faina si unt. Se adauga coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta totul bine pana ce devine o coca omogena.
Se lasa o ora la rece.
Se opresc 3 linguri de coca pentru stratul de deasupra, in care se mai adauga faina sa fie mai tare. Cealalalt aluat se intinde in tava si se unge cu gem. Aluatul mai tare se faramiteaza si se pune peste gem. Se da la cuptor la foc potrivit pana ce devine aurie deasupra. Se taie rece.
Se taie rece!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii