Se amesteca intr-un castron untul cu faina, pana se incorporeaza complet. Separat se bat ouale cu zaharul pana se inmoaie bine si se toarna peste faina si unt. Se adauga coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta totul bine pana ce devine o coca omogena.
Se lasa o ora la rece.
Se opresc 3 linguri de coca pentru stratul de deasupra, in care se mai adauga faina sa fie mai tare. Cealalalt aluat se intinde in tava si se unge cu gem. Aluatul mai tare se faramiteaza si se pune peste gem. Se da la cuptor la foc potrivit pana ce devine aurie deasupra. Se taie rece.
Se taie rece!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii