Amestecam, pe rand, ingredientele, ultima fiind faina in care am incorporate praful de copt.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, nivelam si introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade. Lasam sa se coaca aproximativ 20-30 minute, pana trece testul scobitorii.
Cat timp se raceste prajitura, preparam glazura. Topim ciocolata alba la bain marie cu apa, apoi incorporam uleiul. Turnam glazura alba (calda, dar nu fierbinte) peste prajitura racita si o intindem uniform. Dam prajitura la rece pentru 15-20 minute, apoi trasam dungi de ciocolata neagra si ne jucam putin cu o scobitoare.
Lasam prajitura la rece 2-3 ore inainte de a o portiona si servi.
Sa aveti pofta!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii