Se zdrobesc biscuitii si se amesteca bine cu nuca, taiata in bucatele si untul topit.
Intr-o forma rotunda, cu margine detasabila, tapetata cu hartie de copt, se pune un strat de biscuiti cu nuca, dupa care se da la congelator pentru 15 minute.
Intre timp se prepara budinca de vanilie.
Apoi se scoate forma din congelator, se intinde gemul incalzit in strat uniform peste biscuiti, iar deasupra acestuia budinca rece.
Se orneaza cu fructe de padure, se rade deasupra ciocolata alba si se mai da la rece pentru inca o ora.
Trecut acest timp se scoate, se desface marginea formei si este gata de servire.
Pofta buna! ! !
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii