Se zdrobesc biscuitii si se amesteca bine cu nuca, taiata in bucatele si untul topit.
Intr-o forma rotunda, cu margine detasabila, tapetata cu hartie de copt, se pune un strat de biscuiti cu nuca, dupa care se da la congelator pentru 15 minute.
Intre timp se prepara budinca de vanilie.
Apoi se scoate forma din congelator, se intinde gemul incalzit in strat uniform peste biscuiti, iar deasupra acestuia budinca rece.
Se orneaza cu fructe de padure, se rade deasupra ciocolata alba si se mai da la rece pentru inca o ora.
Trecut acest timp se scoate, se desface marginea formei si este gata de servire.
Pofta buna! ! !
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii