Biscuitii se sfarama, se amesteca cu untul topit si mierea sau zaharul.
Branza de vaci se zdrogeste, se adauga celelalte ingrediente si frisca la sfarsit.
Fructele de padure se fierb cu mierea si vinul pana scade aproape de tot zeama.
Se monteaza in forma de tort astfel: patul de biscuiti bine presat, umplutura si fructele deasupra.
Se da la rece 1-2 ore. E un desert usor si delicios!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu