Prajitura cu Cocos si Ciocolata

Postat pe: 19-09-2010
(0)

Ingrediente

250 g cocos ras deshidratat
150 g biscuiti uscati (tip petit beurre)
150 g unt
un pahar de lapte - 200/250 ml
150 g zahar
200 g ciocolata amaruie

Mod de preparare

Intr-o craticioara topiti untul cu zaharul si laptele, trageti de pe foc si adaugati cocosul ras, tinand deoparte cam 4-5 linguri, amestecati bine. Adaugati biscuitii sfaramitati fin, amestecati.

Varsati compozitia intr-o tava captusita cu o folie alimentara si nivelati ca va vina compozitia inalta cam 1.5 cm. Topiti ciocolata, lasati sa se raceasca putin si varsati-o pe deasupra cocosului, intindeti bine uniform pe toate suprafata. Presarati deasupra cocosul ramas si puneti tava in frigider sa se raceasca.

Scoateti dulcele din tava ridicand de folia alimentara si taiati in patratele sau forma care doriti. Se conserva in frigider sau intr-un loc racoros, deoarece se cam inmoaie la temperatura camerei.
O prajitura asematoare la gust cu Bounty.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura cu Cocos si Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu Cocos si Ciocolata