Blat:
Se amesteca toate ingredientele de la blat si se adauga ciocolata taiata marunt, se coace la foc moderat.
Glazura:
Pentru glazura puneti toate ingredientele intr-o olita si la fiert cu ele. In reteta scria pana ajunge la 115 grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade.
Eu am aproximat, circa 10-15 minute, si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute, se pune calda peste prajitura, se intareste repede, aveti grija, eu abia am invatat cum de lucreaza cu ea, a doua oara cand am sa fac stiu ce am de facut, se lasa mai calda ca sa fie mai lichida si sa se intinda fara sa lase urme.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii