Se bat ouale intregi cu zaharul pana ce cresc in volum. Se adauga, amestecand usor, faina cernuta bine impreuna cu cacaua. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace o ora la foc mic. Dupa ce e gata, se taie in trei straturi egale.
Se pune pe foc apa si se adauga zaharul, amestecand pana se topeste. Se tine pe foc pana ce siropul se ingroasa. Se adauga apoi treptat cacaua amestecand mereu. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se adauga apoi untul taiat bucatele. Se continua omogenizarea pana ce crema devine spumoasa. Se pune crema intre foi, apoi se taie dreptunghiuri sau patrate.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii