Se bat ouale intregi cu zaharul pana ce cresc in volum. Se adauga, amestecand usor, faina cernuta bine impreuna cu cacaua. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace o ora la foc mic. Dupa ce e gata, se taie in trei straturi egale.
Se pune pe foc apa si se adauga zaharul, amestecand pana se topeste. Se tine pe foc pana ce siropul se ingroasa. Se adauga apoi treptat cacaua amestecand mereu. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se adauga apoi untul taiat bucatele. Se continua omogenizarea pana ce crema devine spumoasa. Se pune crema intre foi, apoi se taie dreptunghiuri sau patrate.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii