Se bat ouale intregi cu zaharul pana ce cresc in volum. Se adauga, amestecand usor, faina cernuta bine impreuna cu cacaua. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace o ora la foc mic. Dupa ce e gata, se taie in trei straturi egale.
Se pune pe foc apa si se adauga zaharul, amestecand pana se topeste. Se tine pe foc pana ce siropul se ingroasa. Se adauga apoi treptat cacaua amestecand mereu. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se adauga apoi untul taiat bucatele. Se continua omogenizarea pana ce crema devine spumoasa. Se pune crema intre foi, apoi se taie dreptunghiuri sau patrate.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii