Amestecam drojdia cu laptele caldut si o lingura de faina. Lasam sa dospeasca. Adaugam restul ingredientelor si framantati aluatul. Lasam cca. 30 de minute sa creasca. Scoatem samburii de la visine si le lasam sa se scurga.
Facem apoi compozitia de branza. Amestecam ouale, branza, zaharul, coaja de lamaie si un praf de sare.
Intindem intr-o tava unsa cu grasime sau tapetata cu hartie de copt aluatul, apoi intindem compozitia de branza si adaugam visinele. Dam la cuptor pentru 30 de minute. Verificam ca aluatul sa fie copt (dedesubt tre sa fie rumen).
Scoate din cuptor prajitura si lasam sa se raceasca, apoi pregatim cele 2 pliculete de tort jelle si ornam prajitura. Pastram la frigider.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii