Untul il topesti la foc potrivit, apoi adaugi biscuitii maruntiti si ciocolata rupta bucatele. Amesteci bine, dupa care torni compozitia intr-un vas, presari usor si dai la rece 30 de minute. Bananele decojite le tai feliute. Le pui peste stratul de biscuiti, stropesti cu sucul de lamaie si acoperi cu budinca de caramel pregatita conform instructiunilor de pe ambalaj.
Bati frisca si incorporezi ness-ul in apa calda. Pui frisca peste care apoi torni restul de budinca si dai totul la frigider.
Pofta buna!!!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii