Zaharul se pune pe foc, se toarna 200 ml apa, se lasa sa fiarba cateva minute, pana se topeste zaharul. Biscuitii se amesteca cu nuca maruntita.
Separat, se amesteca untul cu fulgii de cocos. Pe o bucata de folie de plastic, se intinde un strat de biscuiti amestecati cu nuca, peste se intinde un strat de unt, iar dupa aceea se aseaza bananele taiate in rondele. Se ruleaza si se da la rece pana a doua zi.
Se taie in felii groase inainte de servire.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCe sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta din pesmet si interior...
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii