Zaharul se pune pe foc, se toarna 200 ml apa, se lasa sa fiarba cateva minute, pana se topeste zaharul. Biscuitii se amesteca cu nuca maruntita.
Separat, se amesteca untul cu fulgii de cocos. Pe o bucata de folie de plastic, se intinde un strat de biscuiti amestecati cu nuca, peste se intinde un strat de unt, iar dupa aceea se aseaza bananele taiate in rondele. Se ruleaza si se da la rece pana a doua zi.
Se taie in felii groase inainte de servire.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii